Τεχνική Υποστήριξη Εταιρειών

Τεχνικός στην εταιρείαΕπιχείρηση χωρίς υπολογιστές δεν εννοείτε στη εποχή της ανταγωνιστικότητας που ζούμε. Αυτό εκ των πραγμάτων δημιουργεί ανάγκες υποστήριξης και συντήρησης που για τις εταιρείες που δεν έχουν δικό τους τμήμα μηχανογράφησης δημιουργεί προβλήματα σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή δυσλειτουργίας του εταιρικού σας δικτύου. Η all4web βρίσκετε εδώ και γι' αυτό το λόγο προσφέροντας υποστήριξη μηχανογράφησης σαν να είμαστε το δικό σας Τμήμα Μηχανογράφησης.
Ερχόμαστε στο χώρο σας και επισκευάζουμε τους υπολογιστές σας ή το εταιρικό σας δίκτυο. Στην περίπτωση που χρειάζεστε την παρουσία τεχνικού στο χώρο σας για μεγαλύτερο διάστημα εμείς μπορούμε να σας τον προσφέρουμε.

Η πείρα μας, μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε σχεδιάσουμε για εσάς το κατάλληλο σύγχρονο δίκτυο για την επιχείρηση σας, να εγκαταστήσουμε τα απαραίτητα προγράμματα για την σωστή λειτρουργία και επικοινωνία των πληροφοριακών συστημάτων, να υποστηρίξουμε διορθώνουμε και να προστατεύουμε το δίκτυο και τον εξοπλισμό των υπολογιστών της εταιρεία σας.
Σε περίπτωση που θέλετε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας η all4web αναλαμβάνει να κάνει έρευνα αγοράς ώστε να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Συμβόλαια συντήρησης

Τα συμβόλαια συντήρησης μας είναι ευέλικτα για να καλύπτουν τις δικές σας απαιτήσεις. Για την all4web η κάθε εταιρεία είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.
Οι προτάσεις μας είναι ξεκάθαρες γιατί πιστεύουμε στις ξεκάθαρες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν "ψιλά" γράμματα.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα συμβόλαια με ευέλικτους όρους ώστε o πελάτης να νιώθει ότι πάντα έχει ένα συνεργάτη κοντά του.
Τα συμβόλαια συντήρησης καλύπτουν :

  • Εργασίες ρύθμισης στο υπάρχων εξοπλισμό
  • Εργασίες υποστήριξης και διάγνωσης προβλημάτων
  • Εργασίες επισκευής ή αντικατάστασης ελαττωματικού εξοπλισμού
  • Εργασίες επανεγκατάστασης του συστήματος σε περίπτωση βλάβης του τερματικού

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.